Derfor:

  • Unik arkitektur: en arkitekt er uddannet i at tænke innovativt, men også traditionelt alt efter hvad du som kunde ønsker dig. Arkitekten kan skabe sammenhæng i huset/bygninger, komme med ideer og forslag til indretning, som du ikke selv lige har set, der kan give dig en ultimativ bedre indretning og udnyttelse af kvadratmetrene. Arkitekten er ekspert i at se projektet udefra med dine øjne!
  • Overholdelse af regler og love: Arkitekten udføre skitsetegninger i henhold til, at byggeriet skal kunne godkendes af myndighederne. Det vil sige der tages højde for fx naboskel, højder, hvor mange kvadratmeter må jeg bygge mv. Så kender du ikke love og regler er det vigtigt, at du har en der har styr på det for dig.
  • 10 ting du kan bruge en arkitekt til

 

 

Inden du beslutter dig for, at henvende dig til en arkitekt, er det er god ide at kigge på dit økonomiske grundlag for at bygge individuelt. Vi nævner det her, fordi vi fra tid til anden ser uheldige situationer, hvor bygherre har brugt mange penge på skitsetegninger hos en arkitekt, og derefter oplever at deres boligdrømme ikke kan bygges for den kvadratmeter, de er blevet stillet i udsigt.

Derfor er det vigtigt, at du stiller dig spørgsmålet: Skal jeg bygge individuelt eller skal jeg vælge et typehusfirma?

Ønsker du at bygge individuelt – står vi altid til rådighed for spørgsmål eller hjælp til, at få det fulde økonomiske overblik.

 

 

Vi anbefaler og samarbejder med:

Baks arkitekter v/Rasmus Bak

Baks arkitekter har til i Århus (Egå)

Villemoes Arkitetk v/Sofie Villemoes

Sofie Villemoes har til huse i Århus (Viby)

Arkitekt Elin Donskov v/Elin Donskov

Elin Donskov har til huse i Århus C