Byggesjusk i husbyggeri – NEJ TAK

 

Vores Garanti
Byggesjusk og efterregninger for flere hundrede tusinde kroner – Ord, alle er bange for at høre og ikke mindst rende ind i som kunde.

Man hører om mennesker, hvor drømmehuset er blevet deres værste mareridt. Der, hvor advokaterne kommer på banen – De store mod de små. Sådan er det ikke hos Albohus!

Hos Albohus er det taget èt valg – Én gang. Vi accepterer ikke byggesjusk og efterregninger. Derfor vil du aldrig modtage efterregninger fra Albohus, med mindre du træffer andre valg undervejs i byggeriet. Her er ingen skjulte efterregninger eller finanseringsudgifter!

Alle udgifter til huset er med i den pris, du får, og vi hjælper dig gerne med at få et totaloverblik over de ikke bygge relaterede udgifter, som du selv er ansvarlig for.

I Albohus er vi bare mennesker. Derfor kan vi også lave fejl! Men fejl kan rettes, og det gør vi selvfølgelig uden beregning.

Kvalitet er et grundvilkår i vores tilgang til nybyggeri. Derfor videreuddanner vi løbende vores håndværkere, og projektledere efterudannes via kurser og uddannelsesforløb.

Vores fineste ambition er at levere det arbejde, du forventer, og lidt mere til. Er du som kunde i tvivl eller utilfreds med noget – så ring til os med det samme, så vi kan tage dialogen med dig.

Vi sørger for at bygge et hjem til dig med fokus på detaljer og kvalitet, og vi sikrer, at du kan flytte ind til aftalt tid.