Få inspiration til opførsel af dit nye drømmehus

 

1. “Inspiration Albohus Individuel Nybyggeri – Drømme bliver til virkelighed …”

Har du brug for inspiration til dit bolig projekt?

Hos Albohus er der mange muligheder for at komme godt i gang med planerne omkring jeres nye bolig. I menuen til venstre kan du se nærmere på forskellige typer huse vi bl.a. bygger, besøge galleriet og ”tegn selv” på det nye drømmehus under Room Sketcher.

Helårshuse

Det er en stor beslutning at købe et hus. Det hus der skal være dit og din families nye hjem. Ved at vælge et Albohus får du tryghed og sikkerhed omkring økonomi og kvalitet i byggeriet. Vi arbejder efter en målsætning om at levere rådgivning af høj kvalitet og at udføre byggeriet af dit hus ud fra høje faglige håndværksmæssige traditioner.

Når du vælger et Albohus, får du også en energivenlig og miljørigtig løsning, som har stor betydning for dine faste, årlige udgifter til el og varme. Et lavenergihus er med til at give dig større råderum i din daglige økonomi. Det er energi med omtanke og sund økonomi.

Vores arbejde tager udgangspunkt i god dansk håndværkskvalitet med nye tanker om brug af bæredygtige materialer og moderne løsninger. Du kan tage udgangspunkt i et af vores helårshuse og gøre det til dit unikke hus.

Du bestemmer om der skal være masser af hygge eller luksus, plads til en stor eller lille familie, skal det være et klassisk eller moderne design. Du skal overveje hvad der er det rigtige og unikke hus for dig, og hvordan dine ønsker for det helt rigtige hjem til din familie bliver opfyldt. Vi har hjulpet dig lidt på vej. Du kan få et indtryk af mulighederne ved at kigge nærmere på de typer af helårshuse vi arbejder med: Funkisvilla, liebhavervilla, længehus eller vinkelhus.

Du er yderst velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde eller til at finde mere inspiration til dine husdrømme på www.albohus.dk.

Sommerhuse

Et rigtigt sommerhus er bygget af træ og ligger i pagt med naturen, smukt placeret i terrænet. Vi hjælper med at sætte de gode rammer for plads og rum så hele din familie kan udfolde sig, så I sammen får det bedste ud af weekender og ferier i sommerhuset.

Et sommerhus hvor vi forener dine ønsker med vores professionelle rådgivning så indretning både ude og inde opfylder dine ønsker til fritidshuset. Terrasser og hyggekroge er placeret så du får mest mulig sol og læ omkring huset.

Skal der være en udendørsbruser, så det er let at skylle sig efter en frisk dukkert i havet? Skal der være plads til brændeovn og brænde, så der er mulighed for varme og hygge indendørs efter en lang travetur i skoven? Skal der være et anneks til gæster eller store børn?

Også når det gælder valg af detaljer og unikke indretninger af sommerhuset, finder du de samme stærke håndværksmæssige og fleksible muligheder i et Albofritidshus. Vi tilbyder også energirigtige og miljøvenlige løsninger til fritidshuset, så du er sikret en sund økonomi. Find inspiration på vores hjemmeside og drøm videre mens du afprøver indretning og detaljer med indretningsværktøjet ”Room Sketcher”.

Du er yderst velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi kan komme et skridt tættere på at gøre din drøm om familiens sommerhus til virkelighed. – se meget mere på www.albohus.dk.

Bestil inspirations katalog eller se det her.

Book møde med en rådgiver