Byggeudstilling i Kolind – oplev individuelt nybyggeri i særklasse!

Albohus giver dig en unik chance for at opleve individuelt nybyggeri i særklasse. Du får nemlig muligheden for at udforske et nyt og lækkert ALBOHUS til Nybyg Kolind 2017, som er en byggeudstilling, der sætter fokus på et spændende område med masser af muligheder for den moderne børnefamilie.

 

Et moderne hjem med rummelighed, lys og en optimal rumfordeling

Søger du et nyt moderne hjem med masser af rummelighed, lys og en optimal indretning af rum – så er et ALBOHUS lige noget for dig og din familie. Huset er opdelt med master-soveværelse i den ene ende af huset og børneafdeling i modsat ende. Der er god plads i bryggerset, og køkkenet er placeret centralt i huset med udkig til den store stue. I får lov til at brede jer i et rummeligt hus på 160 m2 med to terrasser og en dejlig grund på 845 m2 med græsplæne, hæk og en carport med skur på 36 m2. Huset er desuden opført i de bedste materialer, herunder et hvidt, tidløst køkken fra TVIS i højeste kvalitet.

IMG_0648

 

Få mere for dine penge i Kolind

Kolind er et børnevenligt område med stort potentiale. Her får du mere for dine penge, mens du stadig er tæt på gode jobmuligheder i Aarhus, Randers og Grenaa, som ikke er mere end ca. 30 minutter væk. Og med den nye letbane kan du bo i et naturskønt område med god plads uden at være langt fra byen. 

Tag hele familien med og se vores udstillingshus

Byggeudstillingen starterweekenden d. 29/30. april 2017 kl. 11-16.00, og der vil være åbent hver søndag frem til sommerferien. Tag hele familien med, se vores ALBOHUS og lad dig inspirere af individuelt nybyggeri i særklasse – god fornøjelseIMG_0655

Du finder mere information, plantegning, salgsopstilling og billeder fra huset i vores pdf brochurer Byg og Bo med Kolind Nybyg nederest på siden.


IMG_0649


IMG_0650


IMG_0652


IMG_0653


IMG_0658


IMG_0659


IMG_0660


IMG_0661


IMG_0656

 

Vil du gerne se vores udstillingshus inden åbning af Kolind Nybyg, er du velkommen til at booke en fremvisning på tlf. 2551 1010 eller skriv til lr@albohus.dk

Byg og Bo med Kolind Nybyg Albohus

Salgsopstilling John Frandsen