Anne og Janus er nu helt på plads i deres nye Albohus

I Høbjerg lidt udenfor Grenaa står Anne og Janus stolte foran deres nyopførte Albohus, som blev færdig opført i foråret 2016. Forinden havde en frygtelig brand taget alt hvad de ejede fra dem…

Parret stod helt på bar bund, da deres tidligere hus på samme sted var brændt helt ned til jorden. En frygtelig oplevelse, men også en ny spændende chance for at skabe sig et nyt og unikt hjem, som Janus bl.a. påpeger det. Begge var de meget fascineret af de flotte træhuse, som de havde set i Ålsrode, hvorfor de henvendte sig til Albohus og indgik et samarbejde omkring deres forestående husbyggeri.

Albohus – det lokale valg
Det var for dem vigtigt med en lokal håndværker, som engagerede sig i projektet, og de ville gerne selv sætte størst muligst hånd og aftryk på det. Og så skulle det gå hurtigt, da de jo stod uden tag over hovedet, og her stod Albohus klar til at hjælpe og bygge stort set med det samme.

Det nye hus skulle være et flot træhus, som samtidig var topisoleret og energibesparende. Da Albohus først kom i gang gik det hurtigt, og kigger man nærmere på håndværket, så er der ingen tvivl om at kvaliteten er i top. Både Anne og Janus viste os stolt rundt i det lækre 1-plans hus i de smukke naturomgivelser, hvor de bl.a. holder heste.

Janus siger: “Det er et æstetisk flot og pænt hus vi har fået bygget – især set udefra. Vi havde indflydelse fra A-Z på alle tegninger, indretning og materiale – det var spændende, og ligesom vi ønskede det!”.

Albohus ønsker Anne og Janus tillykke med deres nye flotte hus!

Se mere på vores Facebookside – www.facebook.com/albohus.

Skriv et svar